4400 Nyíregyháza, Korányi F. u. 197.

Vásárlási tudnivalók

Cégünk a School Bt (Cg: 15-06-083287, adószám: 25667282-2-15) a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet is folytathat.

A "Vásárlási tudnivalókkal" kapcsolatban a magyar törvények érvényesek. A nem szabályozott rendelkezésekre a magyar jog az irányadó, különösen a Polgári Törvénykönyv és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezései. Jelen Vásárlási tudnivalók alapján létrejövő szerződés egyes pontjainak jogi érvénytelensége esetén a szerződés többi része kötelezően érvényben marad. Ahol alkalmazható, ott az érvénytelen pontok helyett a vonatkozó törvényi rendelkezések lépnek hatályba!

Amennyiben kiadványaink lekerülnek a tankönyvjegyzékről - de raktáron van - továbbra is megvásárolhatóak, csak nem a központi normatíva terhére. Tehát ha a tanárok és a szülők úgy döntenek, összedobhatják a pénzt a  könyvekre, mert a köznevelési törvény alapján a pedagógus joga, hogy megválassza a használni kívánt tankönyveket, taneszközöket.


 

 

• A vásárlás regisztrációhoz kötött, de ez csak egy pár lépés. Tedd a kosárba a kiválasztott könyvet/könyveket. Ez még nem kötelez vásárlásra, amennyiben meggondolod magad, törölheted a "KOSÁR KIÜRÍTÉSE" gombbal.
Folytathatod a vásárlást, vagy nyomd meg a PÉNZTÁRHOZ zöld gombot, nézd át a rendelésedet, nyomd meg a TOVÁBB zöld gombot, add meg a kért adatokat (Regisztráció vagy - már korábbi regisztráció esetén - bejelentkezés). Klikkelj a visszaigazoló levelünkben küldött linkre. Utald át az e-mailben megkapott adatok alapján a rendelt könyvek árát a megadott bankszámlára! Ne feledd a megjegyzés rovatba beírni a megrendelés számát (pl. D8P2)! A visszaigazoló e-mailben meg tudod erősíteni a rendelés számra kattintva a megrendelésedet. Itt tudod átnézni, hogy minden jól sikerült-e. Majd várd a postást!
A legegyszerűbb megrendelés, ha e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elküldöd a kívánt könyv kódját, címét, és persze azt, hogy hány darabot szeretnél, na meg persze, hogy hová és kinek küldjük!

A vásárlással a "megkötött" szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést nem iktatjuk, utólag nem lesz hozzáférhető. A szerződéskötés nyelve magyar.

REGISZTRÁCIÓ gomb, FIÓK LÉTREHOZÁSA.
Töltsd ki a mezőket, majd kattints az e-mailben küldött linkre! Adataidat bizalmasan kezeljük! Azok kezelésekor a "Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról" szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el.
A későbbiekben adataidat belépés után a "Profil szerkesztés" menüpontban teheted meg.


 

• Szállítás az MPL (Magyar Posta Logisztika) útján történik. A csomagolás módja: papír. A raktárunkban levő termékek szállítási határideje 1-2 munkanap. A webshop megrendeléssel egyidejűleg a szállítási díj is kiszabásra kerül! Személyes átvételi lehetőség raktárunkban hétköznapokon 08.00-16.00 óra között. Ehhez ne rendeljen a webshopon keresztül, csak e-mailben!


Fizetés a megrendelést követően, a kapott e-mailben leírtak alapján banki utalással történik!
• A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 napon belül.  Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül, mely alapján felek felbontják egymással a "Vásárlási szerződést".
Elállás esetén a terméket és a számlát saját költségen küldd vissza raktárunk címére (4400 Nyíregyháza, Nyírfa u. 17.), és a megérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük a visszaküldött könyv(ek) vételárát.
Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Az átvétel módja nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

 

• A megrendelt termékekre a Ptk. 168. §. szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén minél előbb tájékoztassa kiadónkat írásban! A visszaküldött hibás terméket természetesen cseréljük. Ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a kiadónkat terhelik. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik.

• A Weboldal célja, hogy a Felhasználók igényét és célját megfelelő minőségben és hatékonysággal teljesítse. Törekszünk arra, hogy a weboldalon történő vásárlást az ÁSZF-nek megfelelően teljesítsük. Amennyiben Önnek mégis valamilyen panasza van a Weboldalon nyújtott szolgáltatással, illetve annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát e-mail címünkre, vagy levélben is közölheti. A panaszügyintézés helye: 4400 Nyíregyháza, Nyírfa u. 17. Szóbeli panaszát igyekszünk azonnal orvosolni. Írásbeli panaszára 30 napon belül válaszolunk. A panasz leírásának tartalmaznia kell a panaszt tevő elérhetőségét, továbbá a panasz alapjául szolgáló tényék részletes és pontos leírását.

Panasszal fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 1088 Budapest, József krt. 6. (Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.) Telefonszám: +36 1 459 4800. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A termékek minőségével, teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából fordulhat az illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testülethez:  A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Telefon: 06-42-311-544.

Bármilyen egyéb kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban fordulj ügyfélszolgálatunkhoz! Munkanapokon 08:00-16:00 óra között a 06-42-406-968 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow